Else Marie Dramdal

Advokat

Else Marie har erfaring innen flere rettsområder, og har særlig kompetanse innen familie- og barnerett, trygderett og arbeidsrett.

10 anmeldelser

En profesjonell og dyktig advokat!

Jeg kan virkelig anbefale advokat Elise Marie Dramdal! Jeg fikk hjelp til å anke avslag på AAP hos nav , og saken gikk til Trygderetten. Selv om hele prosessen tar tid pga Nav sitt system så har hun fulgt opp hele veien og gitt tydelig informasjon og god kommunikasjon. Jeg har vært trygg på at hun gjorde alt som skulle til for å kjempe for mine rettigheter. Det fantastiske er også at vedtaket ble omgjort til min fordel og jeg får nå AAP likevel.Jeg er så takknemlig! Dette hadde jeg ikke fått til eller orket å gjøre selv.

Les alle omtaler på

2021-

Advokat

Advokatfirmaet Molteberg Nilsen

2017-2021

Advokatfullmektig

Advokatfirmaet Molteberg Nilsen

2016-2017

Saksbehandler

Juridisk rådgivning for kvinner