Hedda Molteberg Nilsen

Partner og ansvarlig advokat

Hedda Molteberg Nilsen opprettet Advokatfirmaet Molteberg Nilsen i 2014. Hun er daglig leder i selskapet og ansvarlig advokat. Hedda Molteberg Nilsen jobber med saker innen privatrett, og har særlig fordypning i kontraktsrett, forhandlinger, arbeidsrett, erstatningsrett, familierett og kjøpsrett.

14 anmeldelser

Fantastisk dyktig advokat!

Hedda er en dyktig og hardtarbeidende advokat som viser forståelse og har gode kommunikasjonsegenskaper. Hun er også en god rådgiver, er løsningsorientert og lett å samarbeide med. Trygg og solid i faget sitt. Hun er opptatt av kvalitet og var personlig engasjert i saken min. Hedda hjalp meg med en svært krevende sak, hun stilte seg godt forberedt i rettssakene. Kom med gode argumenter og var «på». Jeg følte meg godt ivaretatt og skal uten tvil kontakte Hedda igjen ved senere juridisk bistand. Hedda gir 110%, og gir ikke opp før jobben er gjort! Anbefaler henne på sterkeste.

Les alle omtaler på

2014-

Partner og ansvarlig advokat

Advokatfirmaet Molteberg Nilsen AS

2013-2014

Advokatfullmektig og advokat

Lund & Co Advokatfirma AS

2010-2012

Advokatfullmektig

LYNX Advokatfirma DA

2010

Master i Rettsvitenskap ved UiO

Masteroppgave: «Når kan et selskap nekte å godkjenne en ny aksjonær eller tidligere aksjonærs aksjekjøp?» Fordypningsfag: selskapsrett, skatterett og arbeidsrett

2009

2. plass i Juristforeningens prisoppgave-konkurranse 2010

Prisoppgaven er en oppgavekonkurranse med juridisk metode og skriveferdigheter som bedømmelseskriterier. Konkurransen holdes årlig av Juristforeningen ved Fagstyret, og er åpen for alle studenter ved det juridiske fakultet i Oslo. Tema for oppgaven: «Opphør av servitutter»

2009

Artikkelskribent for www.jusinfo.no

Poulsson Sibbern Trosdahl Advokatfirma

Privat

Bedrift

Menneskene

Kontakt

Aktuelt
Presse
Karriere
Co